Prijava

Vaša prijava

FOTO: Bez pogodaka u susretu Meštrice i Kupe

[]

Klubovi iz Nogometnog saveza Velika Gorica (NSVG) prošlog tjedna otvorili su seriju odigravanja pripremnih utakmica i teško je ‘poloviti’ termine odigravanja, posebice one koje se igraju kasno poslijepodne ili čak u večernjim terminima. Jednu od tih pratio je Stjepan Petrac, tajnik NSVG-a te nam je poslao osvrt na susret NK Meštrica (Gornja Lomnica) – NK Kupa (Pokupsko):

”Igralo se po velikoj vrućini, ali i u takvim uvjetima momčadi su prikazale dobru igru s puno kretanja, kombiniranja i prigoda. Nedostajali su samo pogoci. Treneri nisu imali sve igrače na okupu, što je za nižerangirane klubove uobičajena pojava u ovo doba godine, jer je vrijeme godišnjih odmora. To se posebno odnosi na Meštricu čija je gotovo cijela momčad još uvijek na nekoj od turističkih destinacija.

MEŠTRICA: Mihalinčić, Ćevid, Prigorac, Orečić, Krajina, Tuka, Pogadur, Grahovac, Augustić, Skorin, Ivić (Juratović). Igrač-voditelj: Mario Skorin.

KUPA: To. Sečenj, T. Petković, Ti. Sečenj, M.Vranešić, M.Petković, Zlodi, J.Brajković, Šestak, D.Belečić, D.Vranešić, Grahovac (još su igrali: Bašić, Pirša, I.Belečić,Lukinić). Trener: Miroslav Lukinić

Odigranom utakmicom zadovoljni su bili oba trenera.

Miroslav Lukinić – trener NK Kupa (JŽNL): Prvo moram izraziti zadovoljstvo za ono što smo napravili u posljednje dvije sezone, a to je plasman u JŽNL. Ta činjenica mnogo znači za cjelokupno naše okruženje. Cilj nam je u ovoj  sezoni osigurati ostanak u Ligi i izbječi borbu za opstanak. Cilj nam je afirmirati svoj igrački kadar i poboljšati uvjete natjecanja što se tiče terena za natjecanje i svlačiona.

Mario Skorin – voditelj NK Meštrica (1.ŽNL skupina Istok): Iako smo utakmicu odigrali sa samo 12 igrača zadovoljan sam prikazanim. Gotovo kompletna startna postava nam je na moru.  Povratkom igrača moći ćemo se i kvalitetnije pripremati. U novoj sezoni cilj nam je borba za mjesto u gornjem dijelu tablice, a ako se ukaže prigoda i za sam vrh. Do sada su nam došla tri igrača – Tuka (Lukavec), Grahovac (Mladost) i Pagadur (TOP Kerestinec ) i vjerujem da će nam svakako biti pojačanja.”

Galerija fotografija