Prijava

Vaša prijava

Dinamo (Odranski Obrež) pobjednik turnira u Gornjoj Lomnici

[]

Tajnik Nogometnog saveza Velika Gorica Stjepan Petrac poslao je sa tradicionalnog turnira u organizaciji NK Meštrica, održanog jučer (subota, 14.08.2021.) u Gornjoj Lomnici, na cityportal.hr fotografije i tekst, koji objavljujemo uz nužna kraćenja. ”Nastupile su 4 momčadi: NK Lukavec, NK Dinamo (Odranski Obrež), NK Mraclin i NK Lomnica (Donja Lomnica). Utakmice su po velikoj vrućini odigrane u trajanju 2×30 minuta. Dinamo je pobijedio Lomnicu 5:2 (Pejić 2, Barbić, Sedlarić, Šokčević/ Košutić 2), a Lukavec je izgubio od Mraclina 0:1 (Milatović-11m).

Na vodstvo Lomnice uslijedila je brza reakcija Dinama za izjednačenje i vodstvo. Momčad iz Obreža koristila je širi igrački kadar i Lomnica je bila u defanzivi zbog skromnog broja igrača te je uvjerljivo poražena.

Utakmica Lukavca i Mraclina očekivala se s posebnom pažnjom. U prvom dijelu Lukavec je bio nešto bolji, ali samo do kaznenog prostora. Mraclin je u tom dijelu bio konkretniji, ali ipak bez pogotka. Pobjednik je riješen u drugom poluvremenu poslije pogreške vratara Lukavca, koji je napravio prekršaj za kazneni udarac kojeg je realizirao Milatović. Svi pokušaji jedne i druge momčadi za promjenom rezultata do kraja susreta nisu urodili plodom.

Finalna utakmica odigrana je po ugodnijem vremenu i prikazan je zanimljiv nogomet. Vidljivo je bilo da su obje momčadi u poodmaklim pripremama, trkački, tehnički i taktički dobro pripremljeni. Mraclin je i u ovoj utakmici poveo udarcem Milatovića sa 11 m. Dinamo je ubrzo poravnao rezultat preko Ćorića, da bi u drugom dijelu riješio pitanje pobjednika pogotkom Batinića. Utakmica za 3.mjesto nije igrana, Lukavec je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedio 5:4.

Za najboljeg igrača proglašen je Petar Milatović ( Mraclin). Najbolji strijelci su Pejić (Dinamo) i Milatović (Mraclin) sa po dva postignuta pogotka. Sve utakmice su sudili vrlo dobro Hrvoje Radoš, Ivan Kiš i Josip Došen. Organizacija turnira je bila na zavidnom nivou, a ‘ića i pića’ je bilo u izobilju. U večernjim satima atmosferu je dodatno podgrijao domaći tamburaški sastav. Želja je domaćina da se vidimo i slijedeće godine živi i zdravi!”

Momčadi su nastupile sa slijedećim igračima:

NK Dinamo  Šolčić, Savičević, Jurać, Rebernjak, Fabijanec, Halama, Rebić, Ćorić, Pejić, Vučić, Jurilj, Šokčečević, Smith, Lukić, Kalaj, Barbić, Pršir, Bencetić, Rozić, Sedlarić, Batinić. Trener: Dario Zanić.

NK Mraclin  Dražić, Petravić, Domitrović, Skrbin, Klarić, Dandić, Onić, Milatović, Hajduk, Roginić, Marić, Koleš, Cvetnić, Vidović, Đurić, Kosina, Šikić. Trener: Damir Milanović.

NK Lukavec  Luter, Konjevod, Krpečanec, Lagundžija, Grdenić, Huzjak, Lipovac, Ivezić, Bogadi, Puntarić, Humeljak, Perinčić, Šiprag, Župetić, Cvetko, Meter, Galić, Kaurin, Borković, Ezgeta, Abazi, Sučić. Trener: Slaven Batovanja-Gičev.

NK Lomnica  Trputec, Dilberović, Bubalo, Gršić, Mandura, Dijanežević, Grgić, Mostarlić, Turkalj, Mihovljevac, Britvec, Košutić, Prigorac. Trener: Stjepan Deverić.

Galerija fotografija


Dubranec na tronu

Zbog mikroplastike povučen proizvod iz Lidla