Prijava

Vaša prijava

Pomoću najnovije akcije Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” namjerava osigurati besplatne aktivnosti svojim članovima

[]

Judo klub osoba s invaliditetom “Fuji” pokreće biciklističko-trkački humanitarni izazov “800 km sreće” pod pokroviteljstvom Toyote.  Izazov kreće 17. kolovoza i trajat će do 21.kolovoza, dakle od utorka do subote.

Utrku će započeti Marko Kos, koji će krenuti iz Zagreba u Knin, pa u Šibenik. Proći će 820 kilometara u 5 dana, točnije 650 kilometara na biciklu, a 170 kilometara trčeći.

U akciju se uključio i Juraj Šebalj koji je spojio akciju s Toyotom, čiji će automobil pratiti sudionike prilikom izazova. Cjelokupni plan rute možete pogledati OVDJE.

Glavni cilj akcije je prikupljanje sredstava za Judo klub “Fuji”, kako bi sljedeće godine sve aktivnosti kluba bile besplatne za njegove članove.

Uz izazov organizirat će se i prodaja nogometnih, ali i nekih drugih dresova na Facebook stranici kluba, u svrhu prikupljanja prihoda.

-Moja je najveća želja da kad završimo ovaj projekt, s obzirom na to da još nismo našli nekakav kontinuirani i stabilni izvor prihoda i financiranja, da si kupimo vrijeme za drugu godinu, da osim treninga mogu voditi djecu na izlet, na vikende, da možemo roštiljati, a da sve to bude besplatno- kaže Marina Drašković, trenerica i vlasnica Judo kluba “Fuji”.

Iako joj mnogi govore da klub ne može opstati, ako sve bude besplatno, Marina ističe kako ona želi dokazati upravo suprotno i na ostvarenje te želje,  gleda kao na svoju misiju. -Što mi više ljudi govore da to ne može opstati, ja sam još više zagrizla.


Bloger Krule dolazi u Mraclin