Prijava

Vaša prijava

JELAČIĆ VUKOVINA Novi poligon za trening i fitness dvorana poticaj za upis novih mladih nogometaša

[]

Kod petoligaša Jelačića u Vukovini svaki dan je u popodnevnim satima vrlo živo. Posebno je bilo i svečano u nedjelju na blagdan Velike Gospe kad je na glavnom terenu kluba održana prijepodnevna misa pred mnoštvom vjernika.

U ponedjeljak kao i sinoć već se na veliko treniralo. Novost je poligon za treninge s umjetnom travom kojem još slijedi samo montiranje ograde i postavljanje zaštitnih mreža. Zatekli smo na treningu one najmlađe pod vodstvom Matea Nikića (ujedno kapetan seniorske momčadi) i Marka Klafurića, sina Deana koji vodi prvoligaša Slaven Belupo.

Bio je tu i voditelj škole nogometa Tomislav Pedišić koji je otkrio:

-Jelačić ima oko 120 mladih nogometaša raspoređenih u šest selekcija. Prstiće vježbaju Antoni Prizmić (igrač seniora) i Marko Klafurić, limače Mateo Nikić, mlađe pionire Josip Mihanović (igrač seniora), starije pionire Ivan Smok (igrač seniora), kadete Marko Rajić (igrač seniora i brat prvog trenera kluba Stefana Rajića) i juniore Neven Andrišević. Kondicijski trener svima je Leon Levar.

 

-Krajem kolovoza predviđen je jednodnevni odlazak dviju ili možda tri selekcija u Ravnu Goru gdje bi odigrali prijateljske utakmice s vršnjacima Zameta iz Rijeke. Pozivamo dječake ali i djevojčice od pet-šest godina na više, da se upišu u našu školu nogometa- kazao je Pedišić a nadopunio ga je predsjednik kluba Saša Matejčić.

-Radovi na trening poligonu su u samom finišu, a fitness sala na katu našeg nogometnog hrama je zgotovljena zahvaljujući i podršci Grada Velika Gorica na čelu s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom i ovim putem se zahvaljujemo. Spomenuto može biti dodatni poticaj mladima da se u još većem broju uključe u Jelačić -pozivnica je i predsjednika kluba.

Spomenimo na kraju, seniorska momčad u nedjelju 22. kolovoza ima posljednju test utakmicu. Igra se u Vukovini, suparnik je TOP Kerestinec dok je početak  zakazan u 18.00 sati.