Prijava

Vaša prijava

ZA CIJELU OBITELJ Birajte izgledati dobro, psihički se bolje osjećati i biti zadovoljni sobom

[]

Ulazimo u jesen, počinje školska godina, već radimo punom parom, ali isto tako tražimo neku aktivnost za sebe i svoje dijete. Nikada kao u proteklih godinu i pol dana nismo bili svjesni potrebe za bavljenjem nekim sportom ili odlaska na rekreaciju. Nije to samo bitno radi fizičkog izgleda, koliko god nam je to najveća motivacija, nego i zbog dizanja imuniteta, boljeg psihičkog stanja i općeg zadovoljstva.

Ako ne znate kako to postići i što biste mogli početi trenirati već od rujna Sportsko plesni klub Vega ima odgovor na to pitanje.

Kako su klub s dugogodišnjom tradicijom i vrhunskim rezultatima, svojeg sina i/ili kćer možete upisati na akrobatski rock ‘n’ roll.

-Već i ptice na grani znaju da je ples sport u kojem rade svi mišići, podiže se koordinacija, kondicija, poboljšava držanje tijela, a sam ples u paru uči nas poštovanju drugog spola, partnerskoj podršci i zajedničkim ciljevima. Ono što je najbitnije, djeca uživaju u ovom brzom i energičnom plesu, a dečki postaju frajeri zbog akrobacija i dizanja cura. – kažu iz kluba.

Za odrasle koji vole malo žešći način treninga i žele brzo skinuti kile, ali i oblikovati svoje tijelo predlažu Xtreme fitness.

-Ova vrsta treninga ubraja se u one visokog intenziteta, a rezultati se vide brzo. Radite s vlastitim tijelom i u roku samo par treninge uvjeriti ćete se kako imate više kondicije, snage, postajete brži, a vaše tijelo izgleda bolje.

Ako vam je ovo ipak malo previše, onda je možda za vas idealna Bachata. Vjerojatno ste čuli da je Bachata najpopularniji ples u zadnjih par godina i uz to vrlo senzualan. Kada bi pjesničkim rječnikom morali objasniti što Bachatu čini toliko posebnim odgovor bi bio da je to upravo odnos između muškarca i žene, gdje muškarac na izuzetno muževan način pokušava osvojiti ženu koja je u tom trenutku senzualna, prekrasna i neodoljiva.

-Nakon samo par treninga dogoditi će se pravo čudo, u to smo uvjereni. Ne morate nam ništa reći, osim hvala.

Za one koje vole latino ritmove, ali nisu za ples u paru, Vega nudi Zumba fitness. Sat vremena različitih latino plesova biti će zaslužni za osmijeh na vašem licu jer će svi problem nestati. Nećete biti ni svjesni potrošenih kalorija, ali vaše tijelo će se početi (pre)oblikovati.

Za ljubitelje visine i adrenalina tu je i ples na svili. Ovaj program, iako se ubraja u cirkuske umjetnosti, kombinira profinjenost plesnog pokreta i akrobatike. Uz podizanje fleksibilnosti i snage podići ćete samopouzdanje i gracioznost.

Kako ćete napredovati kroz treninge tako ćete povezivati sve pokrete u jednu koreografiju koja će biti sport, ples i umjetnost u jednom- kažu iz kluba.

Vega team nije zaboravio ni na one koji će uskoro pred oltar ili matičara. Brojni parovi su zahvaljujući trenerima iz Vege uspješno uplesali u bračnu luku. Kako bi njihov prvi ples bio za pamćenje budućim mladencima pružaju mogućnost individualne poduke.

Više o svakom pojedinom programu možete saznati OVDJE.