Prijava

Vaša prijava

Nagradni fond od 30 tisuća kuna na 15. Utrci kupskih čamaca Stari Brod – Letovanić

[]

U nedjelju, 29. kolovoza, održat će se 15. Utrka kupskih čamaca od Starog Broda do Letovanića. Bodovat će se i plasman za 5. Memorijalnu utrku čamaca hrvatskih branitelja. U sklopu utrke održat će se i 3. Utrka čamaca ženskih posada te Kup Općine Lekenik koji se ove godine održava po prvi put.

Tradicionalna Utrka kupskih čamaca duga 5,5 kilometara dio je kulturno – turističke manifestaciji „Letovanić, selo pokraj Kupe”. Organizator utrke je Općina Lekenik na čelu s turističkom zajednicom općine.

Start utrke je u 17 sati, a ekipe od četiri veslača će se moći prijaviti od 15 do 16 sati ispred vatrogasnog doma. Očekivani dolazak posada u Letovanić, na plažu ispod kapele Sv. Fabijana i Sebastijana, je oko 17:35.

Nagradni fond iznosi čak 30 tisuća kuna. Glavna nagrada, koju su osigurali sponzori, je novi kupski čamac Šiklja 585 s novom auto prikolicom. Ostale nagrade su vesla, nagrade sponzora te pehari i medalje u svim kategorijama. Svečana dodijela nagrada predviđena je za 19 sati.

Očekuje se velik broj posada iz cijele Hrvatske. Za ekipe koje dolaze iz udaljenih krajeva Hrvatske te nemaju potrebni čamac, organizator osigurava čamac bez vesla, pod uvjetom da se prijave do 25. kolovoza. Svi čamci kreću istovremeno te se natječu u svim plasmanima.

Više o prijavama ovdje.


MREŽA SAKUPLJANJA AMBALAŽNOG OTPADA