Prijava

Vaša prijava

Županija sufinancira nabavu medicinske i laboratorijske opreme. Na raspolaganju je još 200 tisuća kuna

[]

Iz Zagrebačke županije obavještavaju kako je još uvijek otvoren Javni poziv za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme temeljem kojeg bolničke ustanove i poliklinike sa sjedištem na području grada Zagreba mogu zatražiti sredstva za sufinanciranje nabave medicinske i laboratorijske opreme.

Pravo na podnošenje prijave imaju bolničke ustanove sa sjedištem na području Grada Zagreba, a koje pružaju specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu i usluge bolničkog liječenja za stanovnike s područja županije. Također, moraju imati osigurana vlastita sredstva za nabavu medicinske ili laboratorijske opreme za koju podnose prijavu za sufinanciranje.

Na raspolaganju je još 200 tisuća i 375 kuna, a ukupne troškove nabave županija će sufinancirati nepovratnim novčanim sredstvima u visini 50% investicije, odnosno do najvećeg iznosa od 50.000 kuna (s uključenim PDV-om) po prijavi. Prednost kod odabira imat će ona oprema čija je svrha unapređenje dijagnostike.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti osobno u Upravnom odjelu za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Zagrebačke županije ili putem telefona: 01/6009-477 i 01/6009-405.

Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, odnosno najkasnije do 31. listopada 2021. godine.


Kalendar školske godine 2021./2022.