Prijava

Vaša prijava

“Kavez music festival”: dva dana druženja uz dobar rock, blues i craft pivo

[]

U petak, 3. rujna  i subotu 4. rujna, održat će se, po prvi put “Kavez music festival”. Događaj će biti smješten u kompleksu Pandić sport, uz Gradsku sportsku dvoranu, a sudionici će se, oba dana, zabavljati od 18 sati do ponoći. Glavni organizatori festivala su Pandić sport i Caffe bar Chelos.

Organizatori festivala pripremili su vruć line up lokalnih bendova. U petak će svirati Cold Shower Band i Letter Bomb, a u subotu će publiku zabavljati Pristojni Jeleni, Blues Blondes i Mungos Brothers Blues Band.

Foto: Facebook.com/Kavez music festival

Pokrovitelji “KAVEZ Music Festival” su Grad Velika Gorica i Turistička zajednica grada. Osim lokalnih bendova za zabavu će se pobrinuti i velik broj izlagača craft piva i gastro kutak. Pivovare koje sudjeluju u festivalu su Devetka, Zmajska pivovara, Grif, Međimurski lepi dečki i pivovara Valko.

Cijena ulaznice je 25 kuna, a svi posjetitelji dobit će višekratnu plastičnu čašu, koju po završetku festivala mogu ponijeti kući za uspomenu.

Sve aktivnosti odvijat će se na otvorenom prostoru, na sportskim terenima, uz poštivanje svih epidemioloških preporuka i uputa Stožera.