Prijava

Vaša prijava

Od 8.rujna zaprimaju se zahtjevi za jednokratnu novčanu pomoć goričkim srednjoškolcima

[]

Grad Velika Gorica i ove je godine, za sve velikogoričke učenike srednjih škola, osigurao jednokratnu novčanu potporu za nabavu udžbenika i ostalih obrazovnih materijala. Zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade od 800 kuna može se predati od 8.rujna, no postoje i neki uvjeti.

Učenici srednjih škola mogu dobiti naknadu pod uvjetom da su redovni učenici srednje škole i da imaju prebivalište na području Velike Gorice te da u trenutku predaje Zahtjeva nisu primatelji stipendije ili ostalih naknada koje se financiraju iz javnih izvora.

– Uz zahtjev se obvezno prilažu dokaz o prebivalištu učenika, preslika kartice tekućeg ili žiro računa učenika kojem se isplaćuje novčana naknada i dokaz/potvrdu o redovnom pohađanju srednje škole. Učenici koji polaze Gimnaziju Velika Gorica, Ekonomsku školu Velika Gorica, Srednju strukovnu školu Velika Gorica i Zrakoplovno tehničku školu Rudolfa Perešina ne trebaju dostaviti dokaz o prebivalištu i o redovnom pohađanju nastave, jer za njih postoji vjerodostojna evidencija škola – ističu iz Grada.

Zahtjevi se podnose radnim danom od 8. rujna do 1. listopada u vremenu od 10 do 15 sati, isključivo na šalteru u prizemlju Gradske uprave ili u holu zgrade Srednjih škola.