Prijava

Vaša prijava

Rimčeva Nevera motiv je nove kriptomarke koja će sutra biti puštena u optjecaj

[]

Električni hiperautomobil – Rimac Nevera koja ima maksimalnu brzinu od 412km/h, motiv je treće hrvatske kriptomarke, a koju će Hrvatska pošta sutra pustiti u optjecaj.

– Hrvatske kriptomarke zamišljene su kao savršena kombinacija analognog i digitalnog, a ova treća posebno je zanimljiva jer ovjekovječuje hrvatski hiperautomobil budućnosti – Rimac Neveru. Kako bi se kolekcionarstvo vjerno prevelo u digitalni svijet, kriptomarke su podijeljene u različite digitalne kategorije s naglaskom na posebnosti i ekskluzivnosti. Motiv Rimac Nevere pojavljuje se tako u pet različitih kategorija, a što čini ukupnu nakladu od 30 tisuća primjeraka – ističu iz Hrvatske pošte.

Autori marke su Ivana Vučić i Tomislav-Jurica Kaćunić, dizajneri iz Zagreba, a fotografiju je snimio Danijel Palčić.

Atraktivno izdanje novih kriptomaraka može se naći u internetskoj trgovini kripto.posta.hr/marka/v3 u kojoj Hrvatska pošta omogućuje ekskluzivnu kupnju prvih 1500 kriptomaraka te njihovo plaćanje kriptovalutama.

Podsjetimo, prva hrvatska Kriptomarka izdana je 9. rujna 2020. povodom Dana marke, a ekskluzivnih 500 primjeraka koji su se mogli platiti kriptovalutama u mrežnoj trgovini rasprodano je u rekordnih 16 sati.