Prijava

Vaša prijava

Ako znate nekoga tko svojom etikom i velikim srcem čini svoju zajednicu boljim mjestom – prijavite ga!

[]

Ljubazna i uvijek nasmiješena teta s kioska, prodavačica u vašoj omiljenoj trgovini, bankarica, djelatnica na šalteru, medicinska sestra, vaš poštar, automehaničar, učitelj/ica…I možda netko koga uopće nismo spomenuli, a smatrate da je zaslužio/la titulu Naj radnika u Hrvatskoj vrijeme je da to javite na pravo mjesto.

Mali svjetionik  i ove je godine u potrazi za Naj radnikom Hrvatske kojeg će  nagraditi sa 100.000 kuna!

-Projekt se provodi s ciljem promicanja optimizma u Hrvatskoj i pronalazak individualaca koji svojim radom, etikom i velikim srcem čine svoju zajednicu boljim mjestom. Njihove priče želimo podijeliti s javnosti i ukazati na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge, znali mi to ili ne-kažu organizatori.

-Kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha naše nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost već i u sadašnjost. Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Lijepu Našu boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama.

Potraga za Malim svjetionikom je u tijeku, prijave će trajati sve do 26.rujna 2021., a 12.studenoga 2021. će biti proglašenje i dodjela nagrade. One najbolje za koje smatraju da zaslužuju ovu titulu prijavljuju druge osobe, bili to kolege, nadređeni ili pak obitelj.

Više o projektu potražite OVDJE.