Prijava

Vaša prijava

Vozio kroz Goricu s 2,36 promila, oduzeta mu vozačka i završio na otriježnjenju u policiji

[]

Pune ruke posla tijekom prošlog vikenda imali su gorički policajci prilikom provođenja akcija „Alkohol i opojne droge“ i „Brzina“  prilikom kojih su utvrdili 35 prekršaja.

Dvadeset vozača kretalo se nepropisnom brzinom, njih osam nije koristilo sigurnosni pojas, jedan vozač je upravljao vozilom dok mu je isteklo važenje prometne dozvole, a šest ih je bilo pijanih za volanom.

-Dana 11. rujna 2021. godine  u 23,40 sati, muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim automobilom, a kretao se kolnikom ulice kralja Petra Svačića u Velikoj Gorici u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do kućnog broja 113 navedene ulice isti je zaustavljen i alkotestiran kojom prilikom je utvrđeno da je upravlja vozilom pod utjecajem alkohola dok je u organizmu imao 2,36 promila alkohola-kažu iz policije.

Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola, i smješten je u posebnu prostoriju PP Velika Gorica do otriježnjenja. Isti nije recidivist i protiv istog je podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu.