Prijava

Vaša prijava

Bira se Najbolji županijski EU projekt. Glasajte za projekt “In cultura veritas”

[]

Europski projekt In cultura veritas ukupne vrijednosti 1.003.317,00 eura, ušao je u finale izbora za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Riječ je o projektu koji povezuje 200 kilometara vinskih cesta i 80 objekata kulturne baštine na području između Zagrebačke županije u Hrvatskoj i subregije Obsotelje i Kozjansko u Sloveniji.

Inače, ove se godine za titulu najboljeg natječe 31 EU projekt, od kojih će stručni žiri izabrati pobjednike u četiri kategorije, dok će u petoj kategoriji biti proglašen najbolji EU projekt prema izboru javnosti.

Osim u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji, o kojoj odlučuje stručni žiri, projekt se natječe i u konkurenciji Najboljeg županijskog EU projekta prema izboru čitatelja Jutarnjeg lista. Stoga, požurite i podržite ovaj vrijedan projekt jednim klikom ovdje!