Prijava

Vaša prijava

Naučite svirati klasičnu ili električnu gitaru i unesite malo životne radosti u vašu svakodnevicu

[]

Cijeli ste život htjeli naučiti svirati gitaru, ali niste imali priliku pohađati glazbenu školu? Želite naučiti svirati kako biste unijeli malo životne radosti u vašu svakodnevnicu? Baš biste vi htjeli biti ona “faca s gitarom” na druženjima s ekipom? Ili biste voljeli svirati gitaru u nekom rock bendu? Iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica pozivaju vas da dođete i ostvarite svoje snove. Upišite tečaj i naučite svirati gitaru.

Od danas pa sve do petka traju upisi na tečaj klasične i po prvi puta, od ove školske godine, električne gitare.

– Tečaj je osmišljen kao kontinuiran, koji se održava kroz cijelu školsku godinu, a na kojem ćete savladat sve izazove modernog sviranja, sve tehnike i stilove. Kroz stručno vodstvo savladat ćete neke od najpoznatijih solo dionica i rifova na električnoj gitari – ističu iz Pučkog učilišta.

Upisi na oba tečaja traju do petka, od 8 do 20 sati, na info pultu Učilišta. Nakon upisa uslijedit će inicijalni sat za početne i napredne polaznike. Satovi će se održavati svake subote uz stručno vodstvo Sabine Mikše i Josipa Pavlovića. Više informacija o tečajevima gitare pronađite ovdje.