Prijava

Vaša prijava

Neodgovorni vozači na goričkim prometnicama voze bez vozačke, prolaze kroz crveno, alkoholizirani su…

[]

„Alkohol i opojne droge“ i „Brzina“ policijske su akcije održane u vikendu iza nas u kojima su vozači počinili 20 ciljanih prekršaja.

Bilo je tu šest prekršaja nepropisne brzine, četiri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje, jedan vozač upravljao je vozilom dok mu je isteklo važenje prometne dozvole, a jedan je hrabro vozio bez položenog ispita. Kroz crveno svjetlo projurio je jedan vozač, dok ih je sedam bilo pod utjecajem alkohola.

-Dana 19. rujna 2021. u 03,44 sati, muškarac starosti 29 godina upravljao je osobnim automobilom, a kretao se kolnikom ulice kralja Petra Svačića u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do kućnog broja 25 isti je zaustavljen i alkotestiran kojom prilikom je utvrđeno da je upravlja vozilom pod utjecajem alkohola dok je u organizmu imao 1,81 promila alkohola-kažu iz policije.

Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola, i smješten je u posebnu prostoriju Policijske postaje Velika Gorica do otriježnjenja. Isti nije recidivist i protiv istog je podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu.

U vrijeme provođenja akcije tijekom vikenda nije se dogodila ni jedna prometna nesreća.


„Stara jela z Dugog Sela“