Prijava

Vaša prijava

Maraton klub Velika Gorica traži atletičare i rekreativce. Pridružite im se!

[]

Maraton klub Velika Gorica već više od 15 godina svojim djelovanjem brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i organizacije dobro poznatih manifestacija poput Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja. A kako ističu iz kluba, sada je vrijeme da pojačaju snage Kluba novim članovima stoga pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u nekom od ponuđenih programa.

– Rad s atletičarima provodimo u sklopu dvaju programa Atletske škole i Života u pokretu te nudimo programe za atletičare i rekreativce. Atletska škola namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili trail trčanjem. Treninzi se odvijaju svaki radni dan u tjednu pod stručnim vodstvom, na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Gorica“ u Velikoj Gorici. Raspon godina naših članova je sve od “đaka prvaka” pa sve do starijih atletičara – ističu iz Maraton kluba te dodaju kako se možete uključiti i u program „Život u pokretu“ koji je namijenjen rekreativcima. Svim onima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja.

Više informacija o načinu kako pristupiti klubu dostupne su na Internet i Facebook stranici Maraton kluba Velika Gorica. Ili se možete javiti treneru Franji Gavranoviću na broj 091/8887 229.