Prijava

Vaša prijava

POU: Tjedan cjeloživotnog učenja donosi besplatne radionice za djecu i odrasle

[]

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica uključio se u ovogodišnju kampanju 15.Tjedna cjeloživotnog učenja, koju od 27.rujna do 3.listopada organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

– Svrha cjeloživotnog obrazovanja i učenja sastoji se u činjenici da je ono potrebno svim naraštajima kako bi odgovorili izazovima na tržištu rada i samim time unaprijedili kvalitetu života. U skladu s tim Pučko učilište, osim što nudi niz pogodnosti za umirovljenike i osobe treće životne dobi, u suradnji s Ministarstvom obrazovanja i znanosti provodi programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih te tečajeve i radionice za djecu – istaknuli su iz Pučkog učilišta koji su pripremili niz besplatnih radionica za djecu i odrasle.

Foto: FB POUVG

U ponedjeljak 27.rujna, na rasporedu je radionica engleskog jezika za umirovljenike, a počinje u 16 sati. Djeca će se pak u četvrtak 30.rujna moći priključiti otvorenom satu robotike od 19:30 sati. Prvi dan listopada rezerviran je za make-up radionice od 18 sati, dok će 2.listopada biti održana likovna radionica za djecu, radionica Lovci na dinosaure i Ludi labos. Početak je u 10 sati.

Zbog epidemiološke situacije broj polaznika radionica je ograničen, stoga se prijavite na vrijeme. Više informacija možete dobiti na brojevima 01 6259 806, 098 316 419 ili putem e-maila: obrazovanje@pouvg.hr


Nastava za preddiplomce počinje u ponedjeljak

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda