Prijava

Vaša prijava

VIDEO Ženska ekipa DVD-a Ribnica državne prvakinje

[]

Ženska A ekipa DVD-a Ribnica, na VIII. državnom natjecanju vatrogasaca u Varaždinu osvojile su prvo mjesto i time postale državne prvakinje.

Natjecanje se odvijalo na varaždinskom stadionu Sloboda na kojem su 20 odjeljenja i 2030 natjecatelja odmjerila svoje snage u izvođenju vježbi s motornom štrcaljkom i štafeti. Natjecanje, koje je organizirala Hrvatska vatrogasna zajednica uz sudomaćinstvo Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, odvijalo se na 8 natjecateljskih staza i 3 staze za štafetnu utrku.

U kategoriji Profesionalna vatrogasna postrojba A najbolji rezultat imao je JVP Čakovec, drugi su VP Kutina, a treće mjesto osvojila je JVP Grada Zagreba.

U kategoriji Profesionalna vatrogasna postrojba B prvo mjesto osvojio je JVP Varaždin, drugo JVP Grada Zagreba te treće JVP Križevci.

U kategoriji Muška A kategorija prvo mjesto osvojio je DVD Razljev, drugo DVD Andrilovec te treće DVD Turnašica. U kategoriji Žene A najbolji je bio DVD Ribnica, slijedi ga DVD Palinovec 2 te DVD Varaždinske toplice.

U kategoriji Žene B prvo mjesto pripalo je DVD-u Mladost, drugo DVD-u Mali Mihaljevec te treće DVD-u Desno Trebarjevo. U kategoriji Muški B prvo mjesto pripalo je DVD-u Mladost, drugo DVD-u Virovitica te treće DVD-u Donja Gračenica.

– Mnogo truda, višegodišnje zalaganje i ozbiljan angažman u natjecateljskom dijelu donosi odlične rezultate i pokazuje nam da imamo prave “fighterice” u Ribnici. Čestitamo kolegicama i želimo vam još mnogo uspjeha u daljnjem radu – komentirale su kolege Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica.

Spomenimo kako će pobjednici ovog natjecanja biti plasirani na Međunarodno vatrogasno natjecanje koje će se 2022. godine održati u slovenskom Celju.