Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih nastavlja s aktivnostima te vas poziva da se prijavite na Escape room

[]

Gorički klub mladih ponovno otvara svoja vrata, te nastavalja sa svojim redovnim aktivnostima. U klubu možete učiti, ići na instrukcije…

– I ove godine smo s vama svakog radnog dana od 17 do 21 sat i nastavljamo sa svim aktivnostima. Na drugom katu Galženice možete doći popiti kavu, sok i uživati na terasi ili učiti u slobodno vrijeme ako vam je potrebno malo mira i tišine – kažu iz Kluba, te ističu da nastavljaju s održavanjem instrukcija, a s djelovanjem će uskoro nastaviti i Debatni klub Grad Velika Gorica.

Pripremaju i brojne radionice uživo i u online obliku, a prva stvar na kojoj možete sudjelovati je Escape room koji organiziraju u sklopu Dana europske baštine.

–  Kroz igru i zabavu sudionici Escape rooma pokazat će svoje poznavanje povijesti Turopolja i Turopoljaca koji su dali značajan doprinos hrvatskom društvu ili samo svojoj zajednici – ističu iz Kluba.

Escape room će se održati ove subote, 2. listopada od 10 do 20 sati u dva stoljeća staroj drvenoj kuriji Modić-Bedeković u Donjoj Lomnici, a za sudjelovanje je potrebna prijava ekipa.  Ekipe od maksimalno šestero članova možete prijaviti na gorickiklubmladih@gmail.com.