Prijava

Vaša prijava

Utrka motornih kosilica, kestenijada i oldtimeri obilježit će vikend u Buševcu

[]

Miris kestena i zvuk traktorskih kosilica obilježit će vikend u Buševcu. Udruga Moj Buševec u subotu 9.listopada, organizira 8.Buševsku kestenijadu, 3.Tur Challenge i promociju Turopoljskog starinskog kolendara za 2022.god.

– Utrka standardnim traktorskim kosilicama počinje u 16 sati, dok će sat vremena prije u 15 sati biti kvalifikacije. Zainteresirani za utrku se mogu prijaviti na info@moj-busevec.hr ili na broj telefona 091/534-7175, ali isto tako moći će se prijaviti i na sam dan utrke na Trgu Seljačke Sloge, a kotizacija iznosi 30 kuna – ističu iz Udruge.

Biti će ovo prilika i za pokazati veliko srce i učiniti dobro djelo. Naime, udruga Moj Buševec će sav prikupljen prihod od prodaje štrukli, a koje je donirala pekara Cipov “Turopoljski štrukli cipov by Ivana”, donirati  za obnovu kuće obitelji Salamun iz mjesta Strašnik. Riječ je o humanitarnom projektu Buševca “Petrinja-Glina-Sisak, Buševec je uz Vas”.

No, ovoga puta Buševčani su za ovu prigodu pripremili još jednu pravu poslasticu za ljubitelje limenih starih klasika. Okupit će se članovi Oldtimer kluba Turopolje, a koji je osnovan 15.rujna ove godine. Druženje u subotu na Trgu Seljačke Sloge počinje u 15 sati.