Prijava

Vaša prijava

Plesačice ARRK Gorica osvojile zlato i srebro

[]

Članovi akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica s 1.kupa Republike Hrvatske, vratili su se s dvije medalje, a natjecali su se u dvije kategorije. Zlatnu medalju osvojila je formacija Lollipop u kategoriji “Male formacije 3”. Drugo mjesto i srebrna medalja zasluženo je pripala formaciji Mustre u kategoriji “Velike formacije 1”.

Iz Kluba ističu kako su u tijeku i upisi za sve zainteresirane djevojčice i dječake od 5 i više godina starosti koji im se mogu pridružiti i započeti svoj put u ovom prekrasnom sportu.

– Upisi novih polaznika traju tijekom cijelog listopada, svakog utorka i četvrtka s početkom u 19:30 sati u OŠ Nikole Hribara, kada je ujedno moguće pogledati plesače i upoznati akrobatski rock’n’roll. Treninzi se održavaju pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno – ističu iz ARRK Gorica te dodaju kako garantiraju pravilan rad s djedcom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama.

Sve dodatne informacije možete pronaći na www.arrk-gorica.hr ili ih kontaktirati na 098/802-932.

FOTO: ARRK Gorica