Prijava

Vaša prijava

Ako volite pisati i željeli biste ostaviti pisani trag o nekoj velikogoričkoj temi Ljetopis Grada Velike Gorice čeka na vas!

[]

Uredništvo Ljetopisa Grada Velike Gorice u potrazi je za suradnicima, svima vama koji volite pisati i željeli biste ostaviti pisani trag o nekoj velikogoričkoj temi bilo da se radi o povijesti, gospodarstvu, prosvjeti i predškolskom odgoju, ustanovama i udrugama, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, glazbi, sportu…

-Misao vodilja je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja. Sedamnaesti broj Ljetopisa izlazi početkom 2022. godine. Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Stoga vas pozivamo da svojim tekstom doprinesete raznovrsnosti i zanimljivosti našeg Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija-kažu iz uredništva, te ističu kako se ove godine žele na poseban način prisjetiti i obilježiti tridesetu obljetnicu početka Domovinskog rata i poginulih branitelja, osnutka 153. brigade, kao i drugih događaja povezanih uz tu obljetnicu.

Također, dobrodošli su i tekstovi o svim obrazovnim, kulturnim, sportskim i drugim događajima koji su obilježili ovu godinu u našem gradu i Turopolju, a kojih ste možda i vi bili sudionici. Tekstovi okvirno trebaju imati 5-7 kartica, te isto toliko fotografija.

Rok za dostavu teksta je 15. prosinca 2021. godine, a detalje potražite OVDJE.