Prijava

Vaša prijava

Jelačiću tek bod u Jastrebarskom

[]

U nedjelju 10. listopada 2021. u 10 sati u Jastrebarskom odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 9. kola Jedinstvene županijske lige između Jaske Vinogradara i Jelačića iz Vukovine. Završilo je 2-2 a čini se da predsjednik Jelačića Saša Matejčić beš i nije zadovoljan viđenim.

-A što da kažem za utakmicu u kojoj najprije igramo dobro i povedemo 2-0. Zatim u posljednjoj minuta prvog poluvremena suđen je penal za domaćina i utakmica je otišla u neizvjesnost. U drugom poluvremenu u 30. sekundi Memić ide sam na domaćeg golmana i promašuje i tu smo otišli s utakmice! Nekoliko minute prije kraja dva puta pucamo na vrata koje brani igrač i onda ga pogađamo na gol liniji! Uglavnom umjesto da smo se probudili, u drugom dijelu mi smo zaspali i na kraju kažnjeni pa odu nam tako dva boda-mailom se javio Saša Matejčić za Cityportal.

JASKA VINOGRADAR – JELAČIĆ VUKOVINA 2-2

JASTREBARSKO Sportski centar Marijan Bradvić Mara. Igrano 10. listopada 2021. od 10 sati. Gledatelja 50. Sudac: Božo Radišić (Zaprešić). Pomoćnici: Ivan Lacković (Jablanovec) i Danijel Horvatić (Zaprešić). Delegat: Slavko Ivanec (Sveta Nedelja).

STRIJELCI: 0-1 Miletić (13), 0-2 Memić (17), 1-2 Vračević (44-iz 11 metara), 2-2 Čejvanović ((84).

JASKA VINOGRADAR: Braje, Novosel, Borovec, L. Mravunac (od 46. M. Mravunac), Nad, Vračević, Vulje (od 46. Miljević), Mesic, Borković, Čejvanović, Všetečka (od 46. Kordić). Trener: Sanjin Lucijanić

JELAČIĆ VUKOVINA: Sakač, Rovišan (od 55. Harambašić), Krasnić, Memić (od 79. Nezirović), M. Nikić, Miletić (od 79. Karaula), Maslač, Matić, Čumpek, Prizmić, F. Zagorec. Trener: Stefan Rajić

CRVENI KARTONI: Martin Borković (80), Josip Matić (80).