Prijava

Vaša prijava

Seniori HSTK Velika Gorica zabilježili drugu pobjedu

[]

11.10.2021. Velika Gorica. Prva liga Zapad – 02. kolo: HSTK Velika Gorica – STK Libertas Marinkolor (Dubrovnik) 4:0. Foto: HSTK VG

Seniori HSTK Velika Gorica pobijedili su doma s maksimalnih 4:0 u 2. kolu Prve lige Zapad momčad STK Libertas Marinkolor iz Dubrovnika. Pobjede su zabilježili Martin Petrović, Karlo Javor, Ante Jakić i par Marko Habijanec/Petrović.

Seniorke su imale u subotu (09.10.2021.) dva meča i ostvarile polovičan rezultat. Pobijedile su prijepodne na gostovanju u neizvjesnoj utakmici s 4:3 ekipu STK Stubica (Donja Stubica), dvije pobjede upisala je Anamarija Komparić, po jednu Željka Jakuš i Eva Rusan. U poslijepodnevnim satima izgubile su 1:4 u Jastrebarskom protiv ekipe STK Jastrebarsko.

11.10.2021. Velika Gorica. Prva liga Zapad (ž). HSTK Velika Gorica: Eva Rusan, Anamarija Komparić i Željka Jakuš. Foto: HSTK VG

HSTK Gorica II igrala je na Zagrebačkom velesajmu dva meča, u prvom je s 4:1 nadigran GSTK Zagreb, a u drugom je upisan poraz 0:4 protiv STK Maraton. U sastavu Gorice bili su: Ivan Gusić, Domagoj Elger, Karlo Radošević i par Ivan Javor/Elger.

11.10.2021. Velika Gorica. HSTK Velika Gorica – kadeti i mlađi kadeti igrali su u kvalifikacijama. Foto: HSTK VG

Kadeti Gorice (trener Marko Habijanec) igrali su na kvalifikacijama srednje Hrvatske: Leon Prosenjak, Tomislav Krajcar i Josip Matušin zabilježili su po jednu pobjedu, a Vito Jukić je pokazao napredak u igri. Kod mlađih kadeta Luka Habijanec je prošao skupinu, ali nije se uspio plasirati u polufinale.

Galerija fotografija