Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice protiv Sonika pred navijačima za prekid negativne serije

[]

U 5. kolu HT Premijer lige košarkaši Gorice dočekuju ekipu Sonik Puntamike. Bikovi su se vratili s dva teška gostovanja na kojima su ubilježili dva poraza i sada će tražiti priliku za povratak na pobjedničke staze. Međutim, protivnik je vrlo neugodan.

Igrači Stipe Kuliša su u prošla tri kola izborili dvije pobjede, a trebali su i treću protiv Cibone.

Na stručnom stožeru je da ispravi obrambene greške, a da napadačka igra vrati svoju raznovrsnost i atraktivnost. Josipu Sesaru u tome će zasigurno najviše pomoćni njegova desna ruka Bože Radoš koji je najavio utakmicu: „Nakon dva gostujuća poraza od Cibone i Splita stiže nam domaća utakmica protiv Sonik Puntamike. To je ekipa koja je dobila Šibenku kući i Alkara u gostima. Isto tako držala se do samoga kraja protiv Cibone, čak i vodila do posljednje sekunde što zaslužuje svaki respekt. Ekipa su koja igra agresivno na obje strane terena i svakako ćemo morati pronaći rješenje za njihovu agresivnost. Mi smo ipak više fokusirani na sebe i radimo na ispravljanju grešaka iz prošle dvije utakmice. Ukoliko budemo na pravom nivou i uspješno odgovorimo na njihovu agresivnost možemo očekivati još jednu domaću pobjedu” – riječi su pomoćnog trenera Gorice.

Davor Konjević jedan je od novih igrača u rosteru Gorice. Polako i sigurno lovi konce u prepoznatljivom sustavu koji krasi igru Bikova proteklih sezona. Međutim, prava eksplozija ovog vrsnog igrača tek se očekuje, a susret protiv Sonika idealna je prilika da pokaže svoje umijeće: „Mislim da nas očekuje jedna teška utakmica protiv dobre ekipe kao što je Sonik. Dobro su izbalansirani, ali mislim da na domaćem terenu nikome ne možemo priznati da ima šanse protiv nas. Nadam se da ćemo našom timskom igrom i požrtvovnošću doći do novih bodova. To ne smijemo dovoditi u pitanje i na neki način imamo imperativ pobjede budući da smo u zadnje dvije utakmice slabije igrali. Nadam se da ćemo baš u ovoj utakmici izaći iz male krize i ponovo doći na razinu na kojoj želimo biti” – zaključio je Konjević.

Utakmica je na rasporedu u srijedu 13. listopada s početkom u 18 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a prijenos je na HKS TV-u.

Dolazak na utakmicu dozvoljen je navijačima s važećim digitalnim COVID potvrdama. Zabranjen je ulaz osobama s povišenom tjelesnom temperaturom (37,2°).

Ulaznice su besplatne te iz kluba pozivaju sve navijače koji ispunjavaju epidemiološke uvjete da im nakon dugo vremena daju podršku s tribina i vode ih do pobjede.