Prijava

Vaša prijava

Brazilka ulovljena u Zračnoj luci “Franjo Tuđman” obavila veliku nuždu i izbacila dokaze!

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjom državljankom Brazila zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, sumnja se da je 3. listopada 2021. godine avionskim letom iz Sao Paula preko Lisabona pristigla na teritorij Republike Hrvatske, točnije na prostor Zračne luke „Franjo Tuđman“ u Zagrebu.

Prilikom obavljanja carinskog nadzora, putnica je podvrgnuta nadzoru u sklopu kojeg je učinjen rengenski snimak abdomena te je na istom bio vidljiv veći broj stranih tijela u probavnom traktu osumnjičene.

Odmah po uočenom, osumnjičenoj je u cilju zaštite njezina zdravlja i života pružena odgovarajuća medicinska skrb u KBC-u Zagreb.

Kako prenosi index.hr policajcima i carinicima je preostalo samo čekati da obavi veliku nuždu i izbaci dokaze. I čekali su, danima. Danas je Brazilka napokon iz sebe izbacila svih 76 paketića droge.

-Tijekom boravka u bolnici opravdana je sumnja carinika i policajaca te je dokazano da je u tijelu prenosila ukupno 76 komada kapsula ispunjenih drogom kokain, koje je prethodno progutala u Brazilu. Droga koja je na taj način unesena u Republiku Hrvatsku ukupne je težine oko 990 grama. Cilj unosa kapsula punjenih drogom kokain bila je daljnja preprodaja-kažu iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.