Prijava

Vaša prijava

Jelačić je u subotu bio bolji od Zrinskog

[]

U subotu u Vukovini u okviru 10. kola Jedinstvene županijske nogometne lige Jelačić je 3-1 bio bolji od Zrinskog iz Farkaševca. Svoje viđenje utakmice dao je za City portal Stefan Rajić, trener Jelačića.

“Utakmica je bila vrlo kvalitetna, jedna i druga momčad tražila je igru po jako teškom terenu. Na početku su gosti imali malu terensku premoć no bez opasnijih prilika za gol. Od sredine prvog dijela Jelačić je polako uzimao utakmicu pod kontrolu te zabio prvi gol iz opravdano dosuđenog jedanaesterca nakon igranja rukom braniča Zrinskog. Siguran izvođač bio je Filip Harambašić. Za 2-0 opet je zabio Harambašić početkom nastavka zbilja prekrasan eurogol u suprotne rašlje s nekih 20-tak metara. Nakon toga Jelačić ima još nekoliko jako dobrih prilika da utakmicu već tada riješi ali kako to već biva, kad nismo zabili gosti su smanjili na 2-1. Na sreću domaćih već u idućem napadu Memić zabija za 3-1 i nakon toga smo utakmicu dosta mirno priveli kraju. Sve u svemu jako dobra utakmica gdje su se gosti pokazali kao ozbiljna i organizirana momčad a čestitke mojim igračima na prikazanoj igri i zasluženoj pobjedi. Zanimljivost za kraj, prve seniorske minute upisao je mladi Vito Kmezić koji je još uvijek kadet Jelačića” – kazao je Stefan Rajić.

Utakmica je bila vrlo korektna pa je pokazan samo jedan žuti karton. Spomenimo još, u subotu je drugoplasirani Naftaš Ivanić u Križu kontra Sloge odigrao 1-1 pa Turopoljac ima danas od 10 sati na jutarnjoj matineji prigodu pobijediti u Bregani i kao vodeći odmaknuti se dva boda. Ako pak izgubi, Naftaš je prvi s bodom više.

JELAČIĆ – ZRINSKI 3-1

VUKOVINA Igralište Jelačića. Igrano 16. listopada 2021. od 15.30. Sudac: Martin List. Pomoćnici: Helena Blažić i Anto Crnoja (svi iz Vrbovca). Delegat: Igor Kunić (Zagreb).

STRIJELCI: 1-0 Harambašić (25-11 metara), 2-0 Harambašić (49), 2-1 Otmačić (70), 3-1 Memić (71).

JELAČIĆ: Sakač, Krasnić (od 88. Kmezić), Maslač, Memić (od 88. A. Nikić), Mihanović, Harambašić (od 88. Malbašić), M. Nikić (od 88. M. Rajić), Miletić (od 64. Rovišan), Čumpek, Prizmić, F. Zagorec (od 75. Karaula). Trener: Stefan Rajić

ZRINSKI: Čutić, K. Brdarić, K. Marić, M. Marić (od 54. Koletić), Otmačić, Kerep, Slaček, Blažević, Klemenčić, Mataušić, F. Brdarić (od 58. Do. Kižlin). Trener: David Kižlin

IGRAČ UTAKMICE: Filip Harambašić