Prijava

Vaša prijava

Krešimir Ačkar osvojio treći mandat na čelu goričkog HDZ-a, ali i poziciju potpredsjednika Županijske organizacije

[]

Gradonačelnik Velike Gorice i saborski zastupnik Krešimir Ačkar ostaje predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velike Gorice. Rezultat je to jučerašnjih unutarstranačkih izbora na kojima je Ačkar bio jedini kandidat za poziciju predsjednika goričke organizacije.

Za potpredsjednike su izbrani Ivan Rak, Jurica Mihalj i Tomislav Lukšić.

-Zahvaljujem svim članovima velikogoričkog HDZ-a koji su me po treći put izabrali za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Velika Gorica. Nakon velikog povjerenja kojeg su nam naši sugrađani iskazali na lokalnim izborima u svibnju ove godine i uvjerljive izborne pobjede već u prvom krugu, na svima nama je da to povjerenje svojim radom i opravdamo-istaknuo je Ačkar koji je ujedno po prvi puta izabran i za potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije.

Što se pak tiče izbora u Županijskoj organizaciji HDZ-a Zagrebačke županije, tu je pobjedu odnio gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk.

Za potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije izabrani su Krešimir Ačkar, Božidar Škrinjarić, Javor Bojan Leš i Tomislav Masten.