Prijava

Vaša prijava

Mlade rukometašice Gorice konačno opet igraju, ali i pobjeđuju

[]

Vrlo ugodno rano nedjeljno poslijepodne u Gradskoj dvorani u Velikoj Gorici. Na rasporedu je bila prvenstvena rukometna utakmica Međužupanijske lige 1. kola za uzrast 2005./2006. godište (U-16) za žene između domaće Gorice i gošći iz Zaprešića. Slavila je Gorica 17-15.

Uvodne minute protekle su u ispitivanju snaga, a možda je bila prisutna i trema zbog dugog neigranja zbog poznatih razloga pa pogotka nije bilo gotovo deset minuta. Prve su zabile mlade Goričanke, a ubrzo i gošće pa se otvorilo što se golijade tiče, a i dopadljive i tečne igre.

Gorica je uglavnom vodila ali minimalno ili najviše s dva gola prednosti, a Zaprešić je stizao zaostatak pa je u jednom trenutku i vodio. Utakmica se lomila i prelomila u samom finišu kad su domaće otišle na tri razlike i na kraju zasluženo slavile, uz sok kod Panadića.

Na kraju evo i izjave Jelene Boban, trenerice Gorice:

– Nakon dugog perioda neigranja naša mlada ekipa 2005./2006. godišta istrčala je na teren i u napetoj te vrlo borbenoj utakmici uzela pobjedu. Vidljivo je da jednoj i drugoj ekipi nedostaje utakmica i drago mi je da je natjecanje počelo pa da cure mogu osjetiti protivnika i razlog svoga redovitog treniranja. Sretni smo i puni entuzijazma idemo dalje – kazala je Boban.

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA, 1. KOLO
GORICA – ZAPREŠIĆ 17-15
VELIKA GORICA Gradska dvorana. Sutkinje: Iva Jurković (Zagreb) i Karla Trčak (Bistra). Delegat: Ivan Goreta (Zagreb).
GORICA: Helena Katalinić, Petra Barbarić, Ivana Paviša (1 pogodak), Mia Kovačić (7), Veronika Vnučec (3), Petra Vukoja, Marta Čunčić (1), Matea Conjar, Tara Troha (5), Nika Plepelić, Marta Grgić. Trener: Jelena Boban
ZAPREŠIĆ: Lucija Kuna, Ema Radulović Margaretić, Ema Majetić (2), Ana Skledar, Paula Košćica, Lorena Džakula (3), Marina Ščević (8), Dora Gerić (1), Sara Jaganjac, Sara Lekan, Dorja Žuvela (1). Treneri: Dean Vučić i Robert Baković.