Prijava

Vaša prijava

Slavlje igrača i navijača Dubrave Vrbovečke u Novom Čiču

[]

slavlje-navijaca-Dubrave

Eto zašto se voli igrati i pratiti amaterski nogomet. U Novom Čiču je u nedjelju 24. listopada odigrana utakmice 9. kola 1. županijske lige istok između domaćeg Dinama Hidrel i Dubrave iz okolice Vrbovca. Superiorno su pobijedili gosti, a odmah nakon dvoboja i međusobnih pozdrava, gostujući igrači su otišli pred svoje navijače Drink United Dubrava i zajedno simpatično zapjevali svoju himnu. Bilo je tu i “Žuje” pa sve izgledalo još veselije i urnebesnije. Trajalo je slavlje desetak minuta, a da se ni jednom gestom nije pokušalo poniziti suparnika. Čestitamo!

Gosti su počeli dominirati od samog početka dvoboja. U 13. minuti desno je kao brzi vlak protutnjao Martin Horvat, otresao s leđa čuvara, zaobišao vratara Fabijančića i onda iskosa ubacio oštro prema vratima a u pokušaju spašavanja što se spasiti nije moglo, dinamovac Čurla pospremio je loptu u vlastitu mrežu i bilo je 0-1. Ubrzo je Martin Horvat zabio i drugi za goste iz kaznenog udarca zbog igranja rukom domaćeg stopera. U 33. minuti bilo je već 0-3. Opet je na djelu bio Martin Horvat, uz iskusnog i neuništivog 45-godišnjeg Tihomira Bradića, najbolji kod Dubrave. Povaljao je svoje čuvare, iskoristio i nečiji kiks a onda smireno i lukavo nisko pogodio mrežu.

Praktički, utakmica je time bila riješena što se pobjednika tiče. Definitivno nakon 54. minute kad je nakon kornera s desna Marko Fulir glavom efektno produžio loptu u lijeve rašlje za 0-4. Čast dinamovaca spasio je Martin Žugaj iz gužve a konačni rezultat postavio je Bradić izbliza nakon preciznog ubačaja s lijeve strane. Mora se spomenuti i sudačka trojka. Glavni Tomislav Tadijanović i pomoćnici Josip Očić i Danijel Gašpar odlično su obavili svoj posao.

sudačka trojka

Na kraju malo i o Dinamu Hisdrel. Zaredali su Čičani nekoliko vrlo dobrih rezultata uz pet izgubljenih bodova u sudačkim nadoknadama i probili se na treće mjesto tri boda do vodećeg. U nedjelju su međutim bili neprepoznatljivi. Da li možda zbog nekompletnosti bez ponajboljih Filipa Đuksi, Vukadina i Panića? Ili je to jednostavno bio takav dan kad je suparniku išlo sve od noge a modrim mladićima ništa? Pokazat će vrijeme koje dolazi.

nekompletni-Dinamo-Hidrel

DINAMO HIDREL – DUBRAVA (V) 1-5

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Igrano 24. listopada 2021.od 15.30. Gledatelja 30. Sudac: Tomislav Tadijanović (Ivanić Grad) 7,5. Pomoćnici: Josip Očić (Bunjani) i Danijel Gašpar (Križ). Delegat: Željko Stepanić (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0-1 Čurla (14-a.g.), 0-2 M. Horvat (19-iz 11 metara), 0-3 M. Horvat (34), 0-4 M. Fulir (54), 1-4 Žugaj (74), 1-5 Bradić (84)

DINAMO HIDREL: Fabijančić 5, Čurla 5, Risonjić 5,5, Jakovljević 5,5, Andrijanić 5 (od 46. Kadoić 5,5), Žugaj 6, Topalović 5,5, Balenović 5,5, Zorić 5, Škrtić 5 (od 77. Hemen-), Hladni 5 (od 74. Musolli-). Trener: Tomislav Jakovljević 5

DUBRAVA VRBOVEČKA: Šuflaj 7, Grgić 7, Grbavac 7 (od 69. Brkljačić-), Tomić 7 (od 46. Koren 6,5), Bradić 7,5, M. Fulir 7,5, M. Horvat 8, Stjepanović 7, Krivan 7 (od 81. Kember-), K. Horvat 7 (od 46. Brtan 6,5), Suša 7. Trener: Dražen Fulir 8

IGRAČ UTAKMICE: Martin Horvat