Prijava

Vaša prijava

Gorički umirovljenici ove će godine dobiti božićnice, uskoro kreću prijave

[]

Velikogorički umiroljenici ove će godine imati veselije blagdane. Naime, iz Grada Velika Gorica, obavijestili su kako će kroz mjesec dana krenuti isplata božićnica umirovljenicima koji ispunjavaju određene uvjete.

Tako će umirovljenici s prebivalištem na području našeg grada, a koji imaju mirovinu manju od 2 tisuća kuna moći ostvariti pravo na isplatu božićnice. Onima koji primaju mirovinu do tisuću kuna biti će isplaćeno 800 kuna božićnice, dok će oni koji imaju mirovinu veću od 1 000,01 kunu do 2 tisuće kuna biti isplaćeno 400 kuna.

– Kako bi preuzeli božićnicu umirovljenici moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB. U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice – ističu iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Oni umirovljenici koji su prošlih godina upisani u Evidenciju umirovljenika Grada ne moraju ponovno predavati Zahtjev te božićnicu mogu preuzeti u FINA-i u razdoblju od 22.studenog do 10.siječnja 2022.godine. Obrazac se može preuzeti na web stranici Grada Velike Gorice te na porti gradske uprave.  Prijave se zaprimaju do 31.prosinca.