Prijava

Vaša prijava

Policija uhvatila trojicu muškaraca u krađi bakrenih kablova

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom bosanskohercegovačkih državljana starosti 40, 30 i 25 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krađa“, dok je 30-godišnjak sam počinio još jedno isto kazneno djelo.

Iz policije ističu da je 30-godišnjak sredinom kolovoza u večernjim satima došao na gradilište na području Velike Gorice, da bi potom iz improviziranog skladišta otuđio oko 492 metra bakrenog kabla.

– Nadalje se sumnja da su osumnjičeni svi zajedno i s istom namjerom u noći s 25. na 26. listopada došli na isto gradilište te su iz improviziranog skladišta otuđili oko 127 metara bakrenog kabla. Otuđene kablove su potom utovarili u osobni automobil marke Golf bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, ali su po izlasku iz gradilišta uočeni i uhićeni od strane policijskih službenika te privedeni u službene prostorije policije – ističu iz policije.

Osumnjičeni su oštetili dva trgovačka društva za ukupno oko 9 000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.