Prijava

Vaša prijava

KK Gorica sutra igra protiv Vitamina u KC Dražena Petrovića uz prijenos na HTV2

[]

Košarkaši Gorice u 8.kolu HT Premijer lige odlaze na gostovanje kod Cedevite Junior. Utakmica je na rasporedu sutra, amladi vitamini su bolje ušli u novu sezonu i trenutno dijele prvo mjesto sa Splitom uz omjer 6-1.

S druge strane naši košarkaši igraju po sistemu toplo-hladno uz omjer pobjeda i poraza 4-3. Na varljivu formu vjerojatno utječe i ritam igranja utakmica svaka tri dana. Naime, Gorica osim u domaćem prvenstvu ima obveze i u Alpe Adria Cupu. No, sada je Sesarov stroj napokon ulovio tjedan dana za što bolju pripremu ove bitne utakmice. Svima je u sjećanju impresivna pobjeda Cedevite protiv Cibone kada su igrači Damira Mulaomerovića pregazili Vukove i zato je ozbiljna priprema za ovakvog protivnika upravo neophodna. Utakmica se k tome igra u Draženovom domu uz prijenos na HTV-u, pa će igrači nesumnjivo biti motivirani da se suprotstave Budnoviću, Filipoviću, Smajlagiću, Šabiću i ostalim kvalitetnim igračima iz narančastog arsenala.

Foto: KK Gorica – Utakmica Gorica – Škrljevo

Josip Sesar očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu jer protivnik je iznimno kvalitetna momčad.

– Pred nama je utakmica s Cedevitom koja je još jači protivnik od Adria Oil Škrljeva od kojeg smo izgubili u prošlom kolu. Oni u svojem sastavu imaju pet, šest ABA ligaških igrača. To je momčad koja je u prošlom kolu skinula Cibonu i to bez većih poteškoća. Vodili su s dvadeset poena razlike, na kraju je završilo s 10 razlike, ali pobjeda je bila neupitna. Bit će jako, jako teško, mi ćemo se dobro pripremiti i vidjet ćemo što će nam utakmica donijeti – riječi su trenera Gorice.

Foto: KK Gorica – Utakmica Gorica – Škrljevo

Marko Baković pruža odlične partije ove sezone, ali je svjestan da Cedevita Junior nije ekipa protiv koje se može unaprijed računati na bodove.

– Mi se nakon poraza u prošlom kolu moramo se vaditi protiv ekipe koja je sad dobila Cibonu. Naš poraz na domaćem terenu je svakako bio kiks i sad ćemo se pokušati izvaditi. Moramo se što bolje pripremiti i što bolje raditi kroz cijeli tjedan. Cedevita ima dosta dobrih igrača, bit će nam teško, ali očekujem dosta dobru utakmicu – zaključio je gorički centar.

Utakmica se igra u sutra u KC Dražena Petrovića s početkom u 17 sati i uz prijenos jna HTV2.

Foto: KK Gorica – Utakmica Gorica – Škrljevo