Prijava

Vaša prijava

Vita Papić i Damjan Kačavenda srebrni na Kupu Hrvatske

[]

Za vikend je u Slavonskom Brodu održan 2. KUP RH u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem je sudjelovao samo jedan par i jedna formacija SPK Vega.

-Mjere samoizolacije spriječile su čak devedeset posto naših članova sudjelovanje na ovom važnom natjecanju. Svi naši članovi koji redovito osvajaju medalje morali su ostati doma. Bilo je suza, ali nažalost takva su vremena i tu smo bespomoćni – govori nam Tomo Vega glavni trener i predsjednik kluba.

Unatoč malom broju članova na ovom natjecanju, članovi Vege kući su se vratili s dobrim plasmanom. Vita Papić i Damjan Kačavenda osvojili srebrne medalje u međunardnoj kategoriji mlađih juniora dok je u najbrojnijoj kategoriji formaciji Magic, medalja izmakla za jedno mjesto.

-Nikada nismo bili s manje natjecatelja na nekom od natjecanja, ali drago mi je da i ono što smo pokazali je bilo na visokoj razini kvalitete-ističe Vega.

Pred njima je, ističe je još puno natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu, a cilj im je berba medalja na Prvenstvu RH krajem studenog i plasman Eme Tot i Andrije Fabijančića u top 15 svijeta.