Prijava

Vaša prijava

Odgojiteljica iz dječjeg vrtića Ciciban Maja Kunić Trupčević finalistica kampanje “Oni su najbolji”

[]

Portal missMAMA i Lidl pokrenuli su kampanju ”Oni su najbolji” kojoj je cilj odati priznati odgojiteljima i odgojiteljicama koje svakodnevno rade lavovski posao. Odabrano je 9 finalistica koje se natječu za titulu najbolje ”tete”, a koja će ponijeti tu titulu ovisi isključivo o vama.

Naj odgojitelja/odgojiteljicu moglo se prijaviti u tri kategorije: 1. Naj za igranje, 2. Naj za pričanje i 3. Naj za sve što treba. U velikom broju prijava izbor je sužen na 9 finalistica koje će se dalje natjecati za titulu najbolje tete, iako, kako naglašavaju inicijatori kampanje, sve, od prve do zadnje, zaslužile su to veliko priznanje.

Jedna od finalistica je odgojiteljica Maja Kunić Trupčević koja radi u Dječjem vrtiću Ciciban u Velikoj Gorici, a nominirana je u kategoriji Naj za pričanje.

Ovo je priča kojom je nominirana:

-Naša odgojiteljica Maja najbolja je u pričanju priča jer je smislila terapeutsku priču (potres) o našoj vrtićkoj skupini i sad naše Zečiće predstavlja svuda po Hrvatskoj gdje ju pozovu. Čak je osmislila predstavu  i prezentirala je djeci u pravom kazalištu. Maja nas je prvi put oduševila kad smo prvi dan došli u vrtić (jaslice), a ona nas je dočekala s najvećim osmijehom na svijetu. Odmah je bilo lakše, bar nama roditeljima.

🙂
Maja je uvijek za akciju i priča najzanimljivije priče. Maja je posebna zbog svoje zarazne energije kojom zrači čim ju vidite.

Za Maju do 19.studenog glasujte OVDJE klikom na like.