Prijava

Vaša prijava

HSP Velika Gorica održao Izborni zbor, Lucijan Maslać po treći puta izabran za predsjednika

[]

HSP Velika Gorica održao je svoj Izborni zbor na kojem je za predsjednika, po treći puta, izabran Lucijan Maslać koji stranku vodi od 2012. godine.

U Zagrebačkoj županiji podružnica Velika Gorica godinama uspješno djeluje, a kvalitetan rad prepoznali su i birači pa tako HSP godinama ima svoje mjesto i u predstavničkom tijelu grada.

Za dopredsjednike su izabrani Stjepan Palčić i Danijel Grbač, za tajnika Ivica Gašpar, a za rizničara Šime Bačić. Ostali članovi Izvršnog odbora su Marija Jeleković, Robert Bodružić, Danko Ištvanek i Krešimir Fresl.

U Nadzorni odbor izabrani su Ivan Palčić za predsjednika te Karlo Blagaj i Ivan Lerotić za članove. Izborni zbor vodio je član Predsjedništva HSP-a gospodin Stefan Novak.

Istaknuo je i kako će se uz to, i dalje neumorno i uporno zalagati da poginuli velikogorički HOS-ovci kao i poginuli iz ostalih postrojbi, a na spomeniku ih je 122, budu zabilježeni kroz imenovane ulice, što nove, što kroz promjenu naziva postojećih, na području našeg grada i prigradskih naselja.

-Na kraju, tu smo da i, kao što su pravaši uvijek to i radili, branimo interese svih građana našeg grada po pitanju ostalih životnih tema poput komunalnih, gospodarskih, kulturoloških i svih ostalih-zaključio je Maslać.