Prijava

Vaša prijava

Ako želite pokazati svoj talent u pjevanju, govorenju ili sviranju VOX je natjecanje za vas!

[]

Velik je broj ljudi s predispozicijom i talentom za pjevanje, govorenje te sviranje, a možda nisu imali mogućnost pokazati što umiju sa svojim glasom. Priliku za to imat će u subotu 20.studenog 2021. godine kada će se održati natjecanje u pjevanju, govorenju i sviranju VOX.

-Već petu godinu zaredom organiziramo natjecanje solista u recitiranju, pjevanju, scenskom govoru i naraciji, a od ove godine imamo i kategoriju sviranja na željenom instrumentu-kaže Siniša Belošević jedan od organizatora.

Svrha ovog natjecanja jest dati svima priliku da pokažu svoje vještine iz navedenih kategorija te da za prikazano budu nagrađeni ili mogu dobiti odgovarajuće stručno priznanje.

-Ovo natjecanje namijenjeno je svim osobama bez obzira na dob koje se amaterski ili profesionalno bave glasovnim izričajima ili sviranjem nekog instrumenta. Svatko tko se bavi pjevanjem, govorenjem ili sviranjem može se prijaviti za sudjelovanje na natjecanju u jednoj ili više kategorija-kaže Belošević.

Predstavljanje može trajati do deset minuta, a na pozornici će svim natjecateljima  na raspolaganju biti koncertni klavir.

U žiriju su naši veliki, poznati stručnjaci glazbe Božo Potočnik, Bojan Pogrmilović, Branko Starc, Radmila Bocek i glume Ranko Tihomirović te je stečena diploma vrlo vrijedan osobni dokument koja svakako služi i kao poticaj za daljnje napredovanje ili usavršavanje.

Organizatori ovog događanja su HUZ-Vokalna akademija, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica i Ansambl Zlatne godine.