Prijava

Vaša prijava

Kreativci u Vukovini pripremaju predmete za svoj božićni sajam “Nešto za bor, nešto za pod bor”

[]

Iako je još rano, polako odbrojavamo do najljepšeg blagdana u godini – Božića. Ekipa iz udruge Vukovina u srcu, polako se priprema za svoj sajam kreativaca „Nešto za bor, nešto za pod bor“. Kako bi ove godine imali što bolju ponudu, svake srijede od 20 sati, sastaju se prostorijama stare Pošte i marljivo izrađuju ukrasne i uporabne predmete.

– S obzirom na cijelu situaciju, čini se kako ćemo ove godine imati nešto zahtjevniju organizaciju našeg već tradicionalnog sajma. Za sada sa sigurnošću znamo da će on biti 18.prosinca, ali par dana prije znat ćemo o programu i načinu održavanja. Prošle godine odradili smo virtualni sajam, uspjeh je zapažen, ali on nikako ne može zamijeniti onaj stvarni dojam i doživljaj kada u ruku primite stvar koju je netko napravio i razmijenite s nekim drugim – ističe Sandra Maršić.

– Izrađujemo prigodne ukrase ili nešto što može biti poklon. Cijena nam nije nešto što određuje vrijednost poklona nego vrijeme i način na koji smo proizveli taj ukras ili predmet. Tko god je raspoložen, ima vremena i volje i može doći podružiti se s nama i pokušati nešto napraviti svojim rukama – poziva Maršić te naglašava kako je prethodno važno se najaviti porukom ili putem Facebook stranice Vukovina info s obzirom na veličinu prostora u kojem izrađuju.

– Dođite i ponesite ideje, maštu i dobru volju – pozivaju.