Prijava

Vaša prijava

Trešnjevka iznenadila Kurilovec na Udarniku

[]

III HNL središte, 16. kolo

KURILOVEC – TREŠNJEVKA 1:2

Indisponirani igrači Kurilovca zasluženo su ovaj puta bodove “prepustili” borbenijim i motiviranijim gostima iz zagrebačke Trešnjevke. Cijela momčad nije bila na nivou, nisu se igrači trenera Harambašića nametnuli cijeli susret – nemotivirani protivnikom koji je na začelju ljestvice.
Trešnjevka je povela u 23. minuti kada Burić oduzima loptu domaćem stoperu Radošu na kojih dvadesetak metara od gola, nekoliko koraka naprijed i precizan niski udarac u lijevi kut golmana Išeka. Kurilovec je poravnao rezultat preko Selmana u 32. minuti, napadač Kurilovca primio je loptu na kojih trideset metara od gola, okomito se spustio pred gol gostiju i s nekih desetak metara pogađa u mrežu. Mirisalo je na podjelu bodova, ali je uslijedio “hladan tuš” u samoj završnici za domaće. Sijevnula je kontra gostiju po desnom boku preko Fajdige, niskom asistencijom u peterac pronašao je utrčalog Josipovića koji zakucava loptu u gol.

Velika Gorica. SRC Udarnik. Gledatelja 50.
Sutkinja: Jelena Kumer (Bregalnica). Pomoćnici: Bedeniković i Maja Brozović.

STRIJELCI: 0:1 – Burić (23), 1:1 – Selman (32), 1:2 – Josipović (90).

KURILOVEC: Išek, Grdenić, Radoš, Musa (od 26. Beganović), Popović, Resler, Tolj, Selman, Bakula (od 64. Župetić), Kušec, Završki. TRENER: Senad Harambašić.

TREŠNJEVKA: Kranjec, Martinko, Kegelj, Kurdić-Gružić (od 60. Fajdiga), Tičak (od 23. Martinko), Josipović, Pereža, Mandić (od 71. Burmudžija), Agatić, Lebo, Burić. TRENER: Renato Jurčec.