Prijava

Vaša prijava

POMOZIMO JOSIPI Dvadesetogodišnja Velikogoričanka teško stradala u prometnoj nesreći treba vašu pomoć!

[]

Mladoj Velikogoričanki Josipi Smolčić život se u potpunosti promijenio 10. travnja 2021. godine na Goričkoj obilaznici kada je stradala u strašnoj prometnoj nesreći. Josipa je pretrpjela teške posljedice, a njena obitelj velike troškove za terapije, a u tijeku je i skupa gradnja nove obiteljske kuće prilagođene potrebama djevojke.

U subotu, 10. travnja ove godine, oko 23 sata, na obilaznici kod Velike Gorice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. Josipa se nalazila u vozilu marke Seat kojim je upravljao 21-godišnji vozač. Vozilom su naletjeli na automobil marke Audi u kojem se nalazio 24-godišnjak. Naime, vozač Audija, sa gotovo dva promila alkohola u krvi, zaustavio je automobil u desnom traku bez upaljenih svjetala ili druge signalizacije.

Oba vozila su prilikom sudara smrskana, a čak osmorica vatrogasaca JVP Velika Gorica oprezno su izvukla Josipu iz automobila. Mlada Velikogoričanka prevezena je u Kliniku za traumatologiju gdje joj je pružena hitna medicinska pomoć te je izvršena potrebna operacija.

Josipa je pretrpjela lom petog i šestog kralježnjaka dok su ostali pomaknuti. Zbog toga je, nažalost, ostala paralizirana od vrata naniže te se trenutno koristi kolicima.

Djevojka koja je oduvijek voljela sportove, posebice rukomet, zbog teških posljedica nesreće ne može se vratiti aktivnostima u kojima je toliko uživala, a nakon dugog vremena provedenog na terapijama u Varaždinskim Toplicama i izolacije od posjeta obitelji zbog epidemioloških mjera, nije se mogla vratiti u svoju kuću u Velikoj Gorici.

Josipa trenutno boravi u Buševcu, dok je u tijeku izgradnja potpuno nove kuće po prilagođenim mjerama u Velikoj Gorici, što iziskuje nove velike troškove.

Troškovi za gradnju i terapije samo se gomilaju te vas sve ovim putem molimo da, ukoliko možete, uplatite željeni novčani iznos na račun naše sugrađanke Josipe.

Broj Josipinog računa je HR5924840083235981464, na ime Josipa Smolčić, uz opis plaćanja – Donacija. 

Uplaćen novac otići će u potpunosti za sva buduća skupa liječenja potrebna mladoj Josipi te izgradnju nove kuće.

Za više informacija možete posjetiti instagram profil pomozimo.josipi i profile Lucije Balog i Ariane Barle, djevojaka koje su pokrenule ovu humanitarnu akciju.

Pomozimo zajedno sugrađanki Josipi da što prije useli u svoju kuću u Gorici i da dobije najbolju moguću medicinsku skrb!