Prijava

Vaša prijava

Uljepšajmo blagdane mladoj peteročlanoj obitelji

[]

Bliži nam se, volimo to tako reći najradosniji mjesec u godini. Mjesec kada smo poprilično užurbani i većini je jedina misao što će staviti pod božićno drvce kako bi usrećili svoje najmilije. Nećemo ponavljati da Božić nisu skupi darovi, bogat blagdanski stol i pregršt raznobojnih lampica. Jer dok se neki zadužuju kako bi pred drugima ostavili dojam da imaju sve, drugi se ne mogu ni zadužiti, a kamoli raskošno dočekati blagdane.

Nažalost, svjesni smo činjenice da su cijene osnovnih životnih namirnica vrtoglavo porasle i da je onima  s nekom prosječnom plaćom sve teže o nečemu osim o osnovnom i razmišljati. Ako i osnovnom.

Jedna od obitelji koja se borila koliko je mogla, došla je do ruba i zatražila pomoć, a gorička pjevačica i humanitarka Marija Šapina čini sve kako bi im uz pomoć dobrih ljudi pomogla.

-Nažalost, sve je više upita i molbi za pomoć svakoga dana. Još jedna obitelj nas treba. Ukratko, divna peteročlana obitelj treba našu pomoć u hrani, odjeći i potrepštinama. Riječ je o mladim ljudima, otac je  zaposlen i radi za minimalac. Podstanari su s troje divne dječice-kaže Marija.

Kako im pomoći? Vrlo jednostavno, ono što im je najpotrebnije je hrana (štogod možete donirati), pelene veličina 4, vlažne maramice, kremice, kozmetika za bebu, higijenske potrepštine, deterdženti…

Sitnica po sitnica, i olakšat ćete život ovoj mladoj obitelji, a svoje donacije možete predati u Velikoj Gorici, a za detalje se javite Mariji u njen inbox na Facebooku, sve gore navedeno prikuplja do petka 26. studenog 2021. godine.