Prijava

Vaša prijava

U prodaji ulaznice za dječju predstavu Vještica Zloćkoslava i Djed Mraz

[]

Uđite s najmlađima u adventsko vrijeme i ne propustite pogledati predstavu Kazališta Prijatelj, u kojoj vještica Zloćkoslava pokušava začarati Djeda Mraza i ukrasti Božić…Predstava je u nedjelju 28.studenog u Dvorani Gorica s početkom u 17 sati.

– U božićno vrijeme kao što svi vrlo dobro znamo Djed Mraz luta svijetom i razveseljava djecu pričom i poklonima. Ponekad malo zaluta, ode na krivi kontinent, ali na kraju uvijek uspije svima donijeti radost i veselje. Ovaj put, u ovoj predstavi, naletjeti će na opasnog neprijatelja: Vješticu plemenitu Zloćkoslavu. Ona se ne zadovoljava jednim poklonom, ona hoće sve poklone koje Djed Mraz donosi dobroj djeci diljem svijeta! Kad joj se Djed Mraz suprotstavi Zloćkoslava ga zaledi svojim olujnim dahom – prepričavaju iz POUVG.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine, tekst i režiju potpisuje Hrvoje Zalar, koji ujedno uz kolege, Jana Novosela i Karmen Sunčanu Lovrić, glumi u ovom kazališnom komadu za najmlađe. Predstava traje 40 minuta, ulaznice su u prodaji, po cijeni od 30 kuna, na blagajni Učilišta ili ih možete kupiti online. Iz Pučkog učilišta ističu da je ulaz uz predočenje EU COVID potvrde za starije od 16 godina.

 


6. Državna Smotra u usmenom pripovijedanju djece i mladih