Prijava

Vaša prijava

Članovi TKD Velika Gorica na županijskom natjecanju osvojili 23 medalje

[]

Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica u subotu 27.studenog, nastupili su na 14.taekwondo prvenstvu Zagrebačke županije, koje se održalo u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Deščak u Sv. Nedelji, a gdje je domaćin turnira bio taekwondo klub Motiv+.

– Na natjecanju je nastupilo 120 natjecatelja iz 10 županijskih klubova. Mi smo nastupili sa 23 naša natjecatelja i osvojili 23 medalje od čega su 13 zlatne, 4 sebrne i 6 brončanih. U ekipnom poretku osvojili smo prva mjesta kod mlađih kadeta/kadetkinja i juniora/juniorki, drugi smo bili u konkurenciji kadeta/kadetkinja, dok smo u ukupnom plasmanu osvojili prvo mjesto i bili najbolji klub u županiji – istaknuli su iz Kluba.

U kategoriji mlađih kadeta/kadetkinja, zlato su osvojili Ema Bakula, Franka Štriga, Lejla Lea Kajfeš, Matej Turković, Stjepan Zitek. Srebrne su bile Pula Kućiš i Meri Muža, dok je Gabriela Bačurin bila brončana.

Foto: 14.taekwondo prvenstvo Zagrebačke županije – TKD Velika Gorica – mlađi kadeti/kadetkinje

Kod kadeta/kadetkinja zlatne su bile Lana Gavrilov, Katarina Bačurin, Marinela Bašković, Dora Habijančić i Lucijan Kompes. Srebro je osvojila Nika Bukovac, a broncu Iva Hapać, Petra Braim, Jan Becić i Matija Kompes.

A od juniora/juniorki, zladnu medalju su osvojile Antonija Pušić, Sara Habijančić i Ema Kučiš. Srebrna je bila Karla Prlić, a brončana Sara Anđelić.

Foto: 14.taekwondo prvenstvo Zagrebačke županije – TKD Velika Gorica

Čestitamo svima!