Prijava

Vaša prijava

Učenici i srednjoškolci priključite se besplatnoj radionici 3D modeliranja

[]

Udruga za tehničku kulturu Turopoljski Tehničari pozivaju sve zainteresirane učenike od 5.do 8. razreda i srednjoškolce da se priključe još jednoj besplatnoj radionici 3D modeliranja.

– Radionica traje dva dana jer se prvi dan upoznajemo sa samim programom u kojem će se raditi 3D modeliranje, a modelirat će se neki jednostavni predmeti koji će se potom idući dan 3d printati, a djeca će svoje radove moći ponjeti sa sobom. U početnoj se radionici rade neke osnovne stvari dok se u naprednoj rade malo kompleksnije stvari. A ukoliko bude vremena, ali i o zainteresiranosti planira se još i izrada svjetlećih privjesaka – istaknula je Emina Gudelj iz TurTeh-a.

Ovaj vikend, 4. i 5.prosinca održat će se radionica za početnike, dok će se idući vikend 11. i 12.prosinca moći pridružiti oni koji već nešto znaju. Obje radionice traju dva sata, od 13 do 15 sati. Prostorije TurTeh-a nalaze se na adresi Cvjetno naselje 18/A.

Za radionicu je nužna prijava na turopoljskitehnicari@gmail.com s obzirom da je broj ograničen na 10 polaznika po radionici.

– Ukoliko bude veća zainteresiranost postoji mogućnost za još jednom dodatnom radionicom – rekla nam je Gudelj.