Prijava

Vaša prijava

Udruga Turopoljska tradicija u suradnji sa Zagrebačkom županijom dovodi svetog Nikolu u Kosnicu

[]

Udruga Turopoljska tradicija u suradnji sa Zagrebačkom županijom i ove godine organizira dolazak Svetog Nikole za svoje najmlađe mještane.

– Nažalost zbog epidemioloških mjera ove godine neće biti predstave koje smo prethodnih godina organizirali, ali smo ipak radili na dolasku Svetog Nikole, kako bi posjetio naše najmlađe mještane. Sveti Nikola i Krampus stići će konjskom kočijom na nogometno igralište te će podijeliti prigodne poklon pakete – kažu iz udruge.

Kako ističu, dvjesto poklon paketa za tu prigodu donirala je Zagrebačka županija zahvaljujući prijatelju udruge Goranu Miličeviću, te prijatelju Kosnice dožupanu Ervinu Kolarcu, koji je i ovom gestom, kažu, dokazao da je bio i ostao veliki prijatelj Kosničana.

Do sada je upisano oko 170 djece, no upisi još uvijek traju.

– Roditelji koji do sada nisu upisali svoju djecu to još uvijek mogu učiniti do 4. prosinca u MB-Trgovini u Velikoj Kosnici – pozivaju iz udruge te dodaju kako će 5.prosinca u 15 sati, okupiti djecu s područja svog Mjesnog Odbora na nogometno igralište i podijeliti ih u više grupa kako bi se pridržavali epidemioloških mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite.