Prijava

Vaša prijava

Pacijenti izabrali: Četvero goričkih doktora među najboljima u državi

[]

Osmu godinu zaredom portal najdoktor.com odabrao je najbolje liječnike u Hrvatskoj, a posebnu težinu njihovu izboru daje činjenica što najbolje u medicinskoj struci biraju pacijenti, koji glasuju na temelju vlastitih iskustava. U obzir su se uzimali sljedeći kriteriji: ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara, pri čemu se neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

– Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata – naglasili su s portala.

I ove godine, među naj doktorima, na popisu se našlo i četvero velikogoričkih –  radiolog Nikola Ivan Leder, ginekologica Marija Đuričić-Dokmanović, liječnica obiteljske medicine Jasminka Biškupić-Mužina i pedijatrica Ružica Vasari-Talanga. Spomenimo i kako su trojac Leder, Đuričić-Dokmanović i Vasari-Talanga ovu titulu ponjeli i prošle godine.

Široko je i raznoliko društvo nagrađenih, na listi su liječnici svih mogućih specijalnosti, iz cijele Hrvatske, a priznanja za naš goričke doktore  bit će možda i poticaj drugima da svojim radom sljedeće godine završe na ovoj listi.