Prijava

Vaša prijava

Humanitarna akcija Turopoljsko srce vraća se u punom sjaju

[]

Bliži se četvrto izdanje Turopoljskog srca, a ove će godine humanitarna akcija ponovno zasjati u punom sjaju. Organizatori su pripremili nešto drugačiji koncept pa će se humanitarna akcija provoditi u dva dijela. Sve će početi Donatorskom večeri ove subote na kojoj će se uživo moći licitirati za dresove, a održat će se u kafiću Panadić sport.

– Pozvali smo ljude koji su prijašnjih godina sudjelovali u našoj akciji ili kroz donacije ili na neki drugi način. Malo ćemo se podružiti i porazgovarati i napraviti live aukciju dresova za ovu godinu – priča nam inicijator humanitarne akcije Ivan Prelec.

Potom, tjedan dana nakon slijedi humanitarni turnir 12 VG kafića koji će se održati 19. prosinca u Panadiću, a sudjelovat će: Caffe Bar Kod Rojca, Caffe Bar Dobardan, Caffe Bar Vision, Oziris bar, Cb Scotch & Caffe bar Passage, Club 100, Caffe Bar “Barbara”, Panadić sport, VG Sport Caffe, PUB VG, Caffe bar VAR, Caffe bar Mario & Caffe bar Bobi.

– Sve što radimo je u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za potrebite obitelji u našem gradu i čitavom Turopolju. Vjerujem se da ćemo kao i prethodnih godina pokazati koliko možemo zajedno napraviti. Nadam se da ćemo skupiti što više sredstava kako bi mogli obuhvatiti što veći broj obitelji i barem malo im olakšati njihov životni put – rekao je Ivan Prelec, inicijator humanitarne akcije.

Donacije možete uplatiti i vi na račun Turopoljskog srca, Zagrebačka Banka – IBAN: HR3923600001102799361.