Prijava

Vaša prijava

“Društvo žena Buševec” prikupilo 15 tisuća kuna za Josipu! Akcija se nastavlja.

[]

Inicijativa je pokrenuta nakon što je nekoliko mještana kontaktiralo predsjednicu “Društva žena Buševec” s ciljem pokretanja akcije za sumještanku Josipu Smolčić. Novcima su zasad plaćeni troškovi krovišta kuće koji su iznosili 18 tisuća kuna, a Društvo je sudjelovalo u troškovima s prikupljenih 15 tisuća kuna.

Iz Društva ističu kako se akcija nastavlja, a sva sredstva koja budu uplaćena na račun će se trošiti za gradnju i uređenje doma za Jospine potrebe.

Josipa Smolčić teško je stradala u prometnoj nesreći u travnju ove godine zbog čega je obitelj započela gradnju nove kuće prilagođene njenim potrebama, o čemu smo ranije izvijestili.

S ponosom možemo istaknuti kako smo u kratkom vremenu prikupili dovoljno novca sa kojim smo platili krovište njezina novog doma. Zahvaljujući svima nama ova akcija će biti plodonosna i Josipa će se sa svojom obitelji moći useliti u svoju novu kuću. – napisale su žene Društva žena Buševec na svojoj Facebook stranici.

Foto; Društvo žena Buševec/Facebook.com

U postu su posebno istakle i sumještanina Danijela Kovačića koji je donirao jedan dio građevinske limarije te naglasile kako će svi donatori po završetku akcije biti navedeni.

Putem Facebooka žene su se, još jednom, zahvalile svima koji su uplatili novac na žiro račun društva s namjenom gradnje kuće za Josipu.

Pozivamo vas da se odazovete akciji i uplatite novce na račun Društva žena Buševec kako bi se potrebni radovi što prije završili!