Prijava

Vaša prijava

Predsjednik goričkog HSS-a Igor Horvačić, izabran za potpredsjenika županijske organizacije

[]

Održana je izborna sjednica Skupštine Županijske organizacije HSS-a Zagrebačke županije. Od ukupno 173 delegata, sjednici Skupštine pristupilo ih je 158, a zbog epidemiološke situacije održana je elektroničkim putem. Moglo se glasati i na otvorenom biračkim mjestu u Središnjici HSS-a u Zagrebu.

Za predsjednicu je izabrana Martina Glasnović iz Samobora, dugogodišnja članica HSS-a i dosadašnja predsjednica HSS-a Zagrebačke županije. Glasnović je ujedno i županijska vijećnica HSS-a koja trenutačno obnaša funkciju predsjednice Županijske skupštine Zagrebačke županije. Izabrano je i 6 potpredsjednika među kojima je i Igor Horvačić, predsjednik HSS-a Velika Gorica, ujedno i gradski vijećnik.

– Na sjednici je usvojeno izvješće predsjednice s naglasakom na Županijskom HSS-u kao potpori lokalnim organizacijama, osluškivanju potreba stanovnika Zagrebačke županije te povećanju vidljivosti politika i aktivnosti koje provodi HSS. Nakon proteklog četverogodišnjeg razdoblja punog izazova, HSS Zagrebačke županije okrenut je budućnosti te nastavlja s radom usmjerenim prema ravnomjernom razvoju Zagrebačke županije na području poljoprivrede, školstva, zdravstva, gospodarstva i zelenih politika te brizi za vatrogastvo, udruge i branitelje – ističu iz stranke.