Prijava

Vaša prijava

Radovi u Lukavcu krenuli: Reflektori već u akciji, počela gradnja tribine!

[]

Velike i važne stvari događaju se ovih zimskih dana u društvenom životu Lukavca, u domu mjesnog nogometnoga kluba traju radovi koji, iako usko vezani uz sport, imaju i puno širi utjecaj. Rasvjeta je već postavljena na pomoćni i na glavni teren, što će omogućiti veći broj treninga za sve klupske selekcije, uvjeti su odmah neusporedivo bolji i kad je riječ o radu s mladima, s čime su se na klupskom Facebooku odlučili s razlogom pohvaliti.

Svi oni koji budu čekali svoju djecu tijekom treninga ili oni koji odluče doći pogledati seniorski trening, moći će se po novome okrijepiti u lijepo uređenom klupskom kafiću, nedavno otvorenom, što je također ulaganje u klub, u sport, ali i u društveni život mjesta. Puno je toga, dakle, napravljeno na lukavečkom nogometnom centru, no ono najbolje tek dolazi…

Preostali uvjet za igranje 3. HNL na svom igralištu za Lukavčane je izgradnja tribine s 300 natkrivenih mjesta, zbog čega je jesen provedena u podstanarstvu u Kurilovcu. Najava da gradnja tribine kreće stigla je još tamo sredinom prosinca, uz informaciju kako će radovi krenuti malo nakon Nove godine.

I doista, strojevi su već na brdašcu uz glavno igralište, prva kopanja su počela, a cijeli posao trebao bi biti završen tijekom ožujka, nadamo se na vrijeme da proljetni dio sezone bude otvoren upravo ovdje, na uređenom i ušminkanom lukavečkog nogometnom hramu.